MASA : 10.00 PAGI – 5.00 PETANG
YURAN : RM 160
MODUL:
* Mengenalpasti peralatan asas utk membuat cupcake.
* Membancuh adunan dan membakar cupcake.
* Cara menyediakan buttercream dan ganache.
* Menghias 16 biji cupcakes menggunakan buttercream, piping jelly & coklat ganache.
* Cara utk membuat bunga rosset, drop flower, swirl, daun, rumput, clown, baby booth dll.
* Teknik menggunakan edible image.
* Mengenalpasti peralatan asas utk membuat cupcake.
* Membancuh adunan dan membakar cupcake.
* Cara menyediakan buttercream dan ganache.
* Menghias 16 biji cupcakes menggunakan buttercream, piping jelly & coklat ganache.
* Cara utk membuat bunga rosset, drop flower, swirl, daun, rumput, clown, baby booth dll.
* Teknik menggunakan edible image.
PESERTA AKAN MENDAPAT :
* Nota/resepi & pen.
* Sijil penyertaan.
* Apron
* 16 biji cupcakes yang dihias sendiri.
TERMA & SYARAT:
* Deposit sebanyak RM 50 diperlukan untuk pengesahan tempat.* Sila maklumkan selewat-lewatnya 3 hari sebelum kelas sekiranya tidak dapat hadir atau deposit tidak akan dikembalikan.
* Baki yuran hendaklah dijelaskan secara TUNAI ketika menghadiri kelas.
SEKIRANYA BERMINAT:
- Sila Daftar secara online atau datang terus ke ISZA HOME BAKERY.
- Sila Daftar secara online atau datang terus ke ISZA HOME BAKERY.
- Bank in/bayar tunai deposit sebanyak RM50 selewat-lewatnya 5 hari sebelum tarikh kelas.
MAKLUMAN:
· Semua peralatan dan bahan akan disediakan
· Makan tengahari & light freshment akan disediakan.
· Kemudahan bilik sembahyang.
Tempat adalah TERHAD
TIDAK dibenarkan membawa ANAK/KAWAN/SESIAPA semasa kelas.